Vind hier de blogs van Emotivators

Hoe word ik (weer) gelukkig?

Geluk kan je niet doen, niet kopen of verkopen. Geluk is altijd een gevolg: het vloeit voort uit verbondenheid met en betrokkenheid bij anderen. Onderzoeken bevestigen keer op keer dat zingeving en een levensdoel leiden tot geluk (en niet andersom). Gelukkige mensen uit allerlei bevolkingslagen hebben deze 14 doe-eigenschappen gemeen.

Wat zijn belemmerende overtuigingen (en hoe ontstaan ze)?

Los komen van de denkbeelden die je beperken in je doen en laten, die je (vaak onbewust) belemmeren in je ontwikkeling, in het genieten, in je gewenst gedrag. Je kan er flink last van hebben, veelal zelfs ongemerkt. En iedereen heeft ze, maar hoeveel je hebt en hoezeer het je leven beïnvloed verschilt enorm.

Ebook ontdek je Triggers!

Het ontdekken van je triggers en wat die met je doen, is een eerste stap naar helemaal jezelf worden. Naar leven zonder belemmerende overtuigingen en dus echt kunnen kiezen voor wat jij belangrijk vindt. Want ‘ik ben nou eenmaal zo’ is helemaal niet waar! Je kan zijn wie je echt wilt zijn, wedden? Maar wat zijn triggers nou eigenlijk?

Wat is jouw loopbaanstrategie? Ben je een drifter, lifer, hopper, planner of hobbyist?

Tegenwoordig is het idee van een ‘baan voor het leven’ voor veel mensen niet meer mogelijk maar ook niet wenselijk. De manier waarop jij je verbindt aan werk en je carrière, kan je wellicht herkennen in de 5 meest voorkomende loopbaanstrategieën. Lees ze in deze blog.

Wat is de perfecte leeftijd voor deze baan?

Heb jij ook belemmerende overtuigingen omtrent jouw leeftijd als je een leuke baan voorbij ziet komen? Lees in deze blog hoe ook jij GROOT kan denken over jezelf.

Wil je ook van je triggers en belemmeringen af?

Neem gerust contact met mij op!