Ik ben Leonie Cornelissen en werk als interim directeur en strategisch adviseur bij verschillende bedrijven. Na mijn opleiding als Technisch Bedrijfskundige ben ik vrij snel het management vak ingerold. Dat resulteerde in meerdere directiefuncties in operations en strategie in de financiele sector. Toen ik in 2017 mijn eigen bedrijf startte was dat voor mij dé manier om mijn talent in meerdere sectoren in te zetten en mij op kleinere schaal in te zetten voor de ontwikkeling van het individu en teams binnen het bedrijfsleven en de overheid.

In 2016 kwam ik in aanraking met Emotieve therapie (waar de FUNdaMENTAL methode  op is gebaseerd) na de zelfdoding van mijn partner. Als alleenstaand moeder met 3 opgroeiende kinderen en werkzaam in een directiefunctie wilde ik niet een slachtoffer zijn van de situatie, maar mentaal en fysiek vitaler zijn. Ondanks het verdriet, wilde ik ons leven elke dag de moeite waard maken. En mij weer intens gelukkig voelen, zonder daarbij afhankelijk te zijn van anderen.

Mijn zoektocht startte met mijn deelname aan het programma 365 dagen succesvol en opleidingen tot mediator en (team-) coach. Dit gaf al meer inzicht, maar het zorgde er niet voor dat ik in moeilijke situaties kon reageren zoals ik wilde. Dan schoot ik in mijn standaard reactie van boosheid, angst of verdriet. Ik kon best beredeneren dat het niet nodig of juist was, maar kon nog niet anders doen. Dat lukte mij pas toen ik met Emotieve therapie in aanraking kwam. Ik kon met een gerichte sessie van slechts 2 uur per maand een fundamentele verandering voelen. Zo kwam ik elke maand meer tot mijzelf en werd ik voelbaar sterker. Vitaler. Ook duidelijk merkbaar voor mijn omgeving en werk trouwens, die daar net als ik, heel blij van werden!  Waar ik startte met een persoonlijk doel, merkte ik dat het ook een positief effect had op alles om mij heen. Ik kon in politieke situaties mijn analytische blik behouden, in tijden van stress behield ik de rust en ik kon in verbinding blijven met mijn collega’s en medewerkers. Dat maakt dat ik elke dag met plezier mijn werk doe, en genoeg energie over hou voor mijn gezin, vrienden, sport, vrijwilligerswerk, studie en mijzelf.

Deze ervaring heeft er toe geleid dat ik zelf de opleiding tot Emotief Therapeut bij SET ben gaan volgen in 2019. Ik wilde graag begrijpen hoe het werkt en anderen dezelfde transitie laten beleven. Ik wil zo bijdragen aan het vitaler maken en houden van het Nederlandse bedrijfsleven. Inmiddels gebruik ik de methodiek volledig binnen de FUNdaMENTAL methode. Geheel in lijn met mijn doel toen ik mijn bedrijf Liberation Company oprichtte in 2017. Vanuit mijn passie voor alles wat bevrijdend is en iemands ware potentieel de ruimte geven, is dat een kroon op mijn werk.  

Neem gerust contact met mij op voor een kennismaking of intakegesprek. Dit kan digitaal via een Zoom of Teams meeting, of face to face in mijn praktijk of bij u op kantoor.

' Het is bijna magie om te zien hoeveel mensen en teams kunnen als ze geen belemmeringen meer ervaren en zich kunnen ontplooien in vrijheid. Als ze zichzelf zijn. Geweldig om dat proces te mogen begeleiden, of dat nu is als interim directeur of als Emotivator'

Emotivators Team

Voor een leergang Leiderschap, een training over Belemmerende overtuigingen, Executive Coaching, een arbo-dienst of een team-event kan ik je helpen om échte verandering en impact bij de deelnemers te bereiken! Neem dan contact met mij op en we bekijken de mogelijkheden. 

Om grotere aantallen cliënten tegelijkertijd de FUNdaMENTAL methode te laten ervaren tijdens een evenement, zijn we met een team van 5 Emotivators die stuk voor stuk zeer ervaren, empathisch, deskundig en enthousiast zijn.