Cliënten vertellen

Dit zijn recensies van cliënten. De namen zijn i.v.m. de privacy gefingeerd.

Iedere sessie vinden we onverwachte puzzelstukjes. Elk stukje geeft weer nieuwe inzichten in mijzelf. Inzichten in mijn beperkende overtuigingen en mijn verlangens. Leonie helpt me een prachtige en leerzame puzzel te leggen.
Alex, 43 jaar
ondernemer
Ik wil Leonie telkens graag weer zien want wat zij teweeg brengt bij mij is voor mij heel bijzonder. Ik heb wel een rotverhaal, maar kan nu goed de knoop doorhakken als bijv. mensen niet goed zijn voor mij. Dat komt zeker door onze gesprekken. Daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor. Ik kan niet onder woorden brengen hoeveel."
Julian, 48 jaar
Creatieve sector
Na het afronden van de 7 stappen was het stil tussen mijn oren en rustig in mijn lichaam. Dat was waar ik al lang naar op zoek was.
Op het werk merk ik dat ik sindsdien voldoe aan de verwachting en dat ik daardoor ook meer vertrouwen in mijn leidinggevende krijg. Dat ik hem nu om hulp durf te vragen.
Lena, 37 jaar
Developer
Het is een enorme bevrijding van belemmerende gevoelens en gedachten. Alles wordt lichter. Ik merkte vanaf de eerste dag na de sessie al iets van verandering. Daar waar ik normaal gesproken niet in de spotlight wil staan, ervaar ik nu rust om die juist wel op te zoeken. Deze week in het nieuwe MT stelde ik mij uitgebreid voor en voelde mij vanaf de eerste seconde op mijn gemak. Ik werd niet zenuwachtig als iedereen naar mij keek, dat was écht anders dan voorheen. Het mag nu meer over mij gaan, dat is gewoon goed nu. Dit is echt positief anders dan voorheen. Ik ben benieuwd welke stappen ik nog ga maken als de eerste als zoveel impact heeft!
Joris, 42 jaar
Finance Manager
Ik merk dat ik minder snel oordeel en dat ik goed om kan gaan met de kritiek en emoties van anderen.
Ronald, 41 jaar
Architect
Ik heb interne rust gevonden en meer ruimte om anders te reageren dan ik deed als er een rode knop bij mij werd ingedrukt. En niet heel onbelangrijk is een stuk zelfacceptatie wat ook mijn innerlijke rust voedt.
Maarten, 57 jaar
Directeur
Na de eerste probleemgerichte sessie kon ik mijn 'harnas' afdoen. Ik had geen muurtje meer om mij heen nodig. Ik begrijp nu niet meer waarom ik dat al vanaf mijn jeugd om mij heen had. Ik heb het nooit meer nodig gehad, alles is lichter, fijner, opener. Ik kan meer genieten.
Robert, 62 jaar
Leadership coach
Ik vond het ontzettend moeilijk om bestuurlijk op afstand te blijven. Na een paar maanden wilde ik telkens zelf aan het stuur gaan zitten. Nu heb ik veel minder 'automatisch gedrag', kan zelf kiezen hoe ik reageer en ben beter in staat tot zelfreflectie. Ik heb beter contact met mezelf en met anderen. Ik kan ook beter voelen waar mijn grenzen liggen en blijf bestuurlijk op afstand en in mijn kracht.
Gerbert, 58 jaar
Lid Raad van Advies
Ik had een probleem met concentratie. Ik raak snel afgeleid en maakte taken niet af. Na de eerste sessie merk ik dat ik kleine taken al afmaak. Ik merk echt vooruitgang. Ik was altijd goed in dingen starten en ging tot ongeveer 80%. Dan hopte ik van het ene klusje naar het andere en ervaarde ik stress van al die onafgemaakte klusjes. Nu maak ik het wel gewoon af. Ook die laatste 20%. Ik krijg er gewoon plezier in.
Shanty, 27 jaar
Consultant
Ik ben veel rustiger geworden en heb veel meer inzicht gekregen in mijn trauma's en hoe ze invloed hadden. Ik ben eindelijk mezelf aan het worden dankzij de 9 stappen en durf veel beter voor mezelf te kiezen en in contact te staan met mijn gevoel.
Peter, 32 jaar
Ondernemer
Ik heb de sessie als mooi en bijzonder ervaren. Na afloop ervaarde ik een innerlijke rust. Een gevoel van loslaten. Nu, enkele weken na de probleemgerichte sessie, voelt het alsof ik een zware jas heb uitgedaan. Dat geeft een bevrijd gevoel.
Marijke, 54 jaar
Teammanager
Ik heb geen knopen meer in mijn buik, die zijn weg. Ik sta anders in het leven. Ik heb vrede met veel meer dingen en kan rustiger blijven in moeilijke situaties. Ik kan mijn grenzen aangeven en kan gewoon het goede in mensen blijven zien.
Mike, 42 jaar
Adviseur
De creativiteit is weer gaan stromen en ik heb de moed gekregen om te doen waar ik gelukkig van word en hoop daar in de toekomst meer inkomen uit te gaan verwerven. Ik voel weer de energie om te blikken naar de toekomst en deze op te bouwen.
Anne, 26 jaar
Medewerker Uitkeren
Ik ben meer in balans en kijk nu anders tegen mijn werk aan. Ik heb niet meer het gevoel dat ik alles zelf moet doen en moet kunnen. Het knaagt niet meer aan mij als iemand anders het oppakt. Daardoor heb ik overzicht én focus op wat wél belangrijk is in mijn werk en voor mij.
Olivier, 33 jaar
ZZP-er
Henk wilde kennismaken met Emotivators en nam deel aan een korte demosessie. Dit was zijn terugblik: Ik heb het effect van de sessie even laten bezinken. Het was voor mij vooral een zeer welkome “onderhoudsbeurt”. Het goede gevoel van direct na de sessie zit er stevig in. Ik voel me meer gedragen door mijzelf/mijn gevoel en daardoor meer ontspannen en krachtig. Top!
Henk, 51 jaar
ondernemer
Marjanne deed 1 probleemgerichte sessie, waarbij de voor haar 4 meest urgente gebieden zijn aangepakt. In haar review schreef ze enkele weken later: “Het was een fijne sessie. Op alle vier de gebieden spelen de problemen niet of nauwelijks meer. Het is BETER DAN VERWACHT merkbaar voor mij en mijn familie, en mijn creativiteit is ook BETER DAN VERWACHT toegenomen. In mijn concentratievermogen merk ik ook een flinke verbetering.” Marjanne heeft de regie weer terug op deze 4 gebieden en is weer aan het doen wat zij belangrijk vindt.
Marjanne, 32 jaar
Creatieve sector

Wil jij dit ook ervaren? Maak een afspraak

Er is altijd een reden om het niet te doen. De vraag is: hoe belangrijk is het om het wel te doen?

Leef jij je dromen of leef jij je angsten?

Maak vandaag nog een afspraak om kennis te maken of bel/mail voor meer informatie.